Šahovski učitelj

Išči

Na vsebino strani

FAQ

Ali je možno plačilo s kreditno kartico?
Ne, plačilo izdelkov je možno z bančnim nakazilom in z naročilnico.

Ali je mogoče dostaviti izdelek na CD-ju?
Vsi naši izdelki so dostavljeni le v obliki internetnega prenosa (download). Izjema je šolska verzija izdelka Šahovski učitelj. Pri naročanju lahko izberete možnost dostave v obliki internetnega prenosa in zaščitne kopije (CD). Zgoščenko dostavimo samo na področju Slovenije.

Kako prenesem izdelek?
Po izvedenem plačilu prejmete povezavo do internetne strani, s katere prenesete programsko opremo in serijsko številko.
Prenos izdelka na vaš računalnik:
* Po končanem prenosu poiščite shranjeno datoteko. Odprite jo z dvojnim klikom in začnite z namestitvijo.
* V primeru da je vaš naročeni izdelek šolska verzija Šahovskega učitelja, prejmete tudi kodo za dostop do gesel za teste
( predstavitveni film). Ko vnesete kodo boste našli gumb "Delovni listi". S klikom nanj odprete povezavo do internetne strani, s katere prenesete delovne liste na svoj računalnik. Zaradi velikosti so delovni listi (PDF) razdeljeni na štiri dele.

Kaj narediti v primeru sesutja ali zamenjave računalnika, ali izgube serijske številke?
Kot registriran kupec imate vedno možnost dobiti nadomestni izdelek. Svetujemo tudi, da si naredite varnostno kopijo izdelka in potrebnih podatkov in oboje shranite na drugem mediju.

Kam naj se obrnem za informacije o naročilu, plačilu in dostavi?
V primeru naročila izdelka Šahovski učitelj - šolska verzija v naši trgovini z naročilnico lahko vse informacije dobite na kontaktni strani (prosimo da navedete številko naročila).

Kako inštaliram program na račun z omejenimi pravicami?
Če nameščate program na račune z omejenimi pravicami (npr. v računalnici) ga morate namestiti v računu z administratorskimi pravicami. Namestitev samodejno ustvari bližnjice na vseh namizjih. Pojdite v račun z omejenimi pravicami, odprite program in ga v tem računu aktivirajte.

Napaka pri odpiranju testa (vnos napačnega gesla).
Po vnosu napačnega gesla testa ni mogoče več odpreti. Morate se vrniti na glavno kazalo, ponovno odpreti test in vnesti pravo geslo.

Domov | Izdelki | Prenosi | Uganke tedna | Uganke meseca | Podpora | O nas | TRGOVINA | Načrt strani


Nazaj na vsebino strani | Nazaj na glavni meni